A Healthy Body

Veel vrouwen hebben last van dit probleem:
We zien een reclame voorbij komen over het tegengaan van vaginale schimmel. Getverderrie hoor je iemand zeggen, en daar is iedereen het eigenlijk wel mee eens. Waarom eigenlijk? Simpel, er heerst een taboe op dit onderwerp. Wat best raar is want veel vrouwen hebben last van vaginale schimmel. Jong en oud.

Candida Albicans

“De schimmel Candida Albicans komt van nature in iedere darm voor maar groeit soms te hard en komt dan makkelijk in de vagina terecht. Het veroorzaakt jeuk, roodheid, een witte afscheiding en mogelijk ook pijn. 

De zuurgraad van de vagina kan ook verstoord worden doorwassen met zeep, veelvuldig gebruik van inlegkruisjes en tampons, dragen van strings, veel suikerinname en hormonale schommelingen. Dit stijgen van de zuurgraad verhoogt ook de kans op problemen.

Ook wordt de kans op een schimmelinfectie tijdens en na de menopauze groter omdat het slijmvlies van de vagina dan droger en dunner wordt.

Gebruik natuurlijke producten

Via de huisarts kunt u een schimmel dodend middel krijgen maar er zijn ook verschillende natuurlijke producten beschikbaar. Ook is het vaak raadzaam om een goed probioticum te slikken”.

De vaginaal zetpillen van Cydonia Phytopharmaceuticals kunnen uitstekende ondersteuning bieden bij de verzorging van verschillende vaginale ongemakken. Zo zijn Vijf Plantenextracten vaginaal zetpillen goed te gebruiken bij een droge vagina die samenhangt met bijvoorbeeld de menopauze. 

Vaginor Plus biedt onder andere ondersteuning bij schimmelinfecties en de verzorgende kracht van de Ravensara biedt ondersteuning bij uiteenlopende vaginale ongemakken. 

Op de website van A Healthy Body kun je via deze link de verschillende exclusieve en natuurlijke producten bekijken voor de verzorging van je huid en lichaam. 

Maak kennis met A Healthy body op de Nationale Gezondheidsbeurs

Ook A Healthy body is aanwezig bij de Nationale Gezondheidsbeurs op 5 februari op het Zus & Zorg plein met de producten van Cydonia. De vaginale verzorgingslijn van Cydonia bestaat uit drie producten, allemaal op basis van aromatherapie: Vaginor Plus, Ravensara en Vijf Plantenextracten.

Door verschillende professionals worden de producten al aangeraden. Bijvoorbeeld door Gynaecologe Barbara Havenith van Vrouwenpoli Boxmeer, haar patiënten hebben positieve ervaringen met de producten. In haar boek 'Hormoonbalans voor vrouwen ' worden  de producten benoemd bij diverse klachten.

Meer weten over deze producten? Kijk op www.ahealthybody.nl of kom naar de Gezondheidsbeurs!  

Contact

Copyright ©2017 Zus & Zorg Powered by FiloLabs