Zus & Zorg - Nieuws

Maak zorg zichtbaar. Daar word je beter van.
Heb jij hulp nodig bij het professionaliseren van de marketing en communicatie van jouw zorginstelling? Intern of extern. Strategie of uitvoering. Een nieuwsbrief, huisstijl of een nieuwe website. Filmpjes, animaties en onlinecampagnes. Maar ook evenementen en advies over positionering. Wij nemengraag jouw zorg over. Zus & Zorg is een marketing communicatie bureau met expertise in de zorg. Wij hebben ook onze eigen producties waar zorgprofessionals bij kunnen aansluiten zoals Zus Online en G.O.W.! Life. Onze missie is: Maak zorg zichtbaar. Daar wordt iedereen beter van.

ZUS Online

Zusonline is een online platform voor vrouwen waar zorgverleners kennis delen over vrouwenzorg. Over een aandoening, behandeling en hun eigen expertise. Ook stellen zij zich online beschikbaar voor vrouwen met een medische zorgvraag. Ben jij zorgverlener en wil jij ook je kennis delen via Zus Online? Neem contact met ons op!

Gezondheidsbeurs 2018

Jaarlijks staan wij met het Zus & Zorgplein op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in
Utrecht. Een medisch zorgplein voor vrouwen waar zorgverleners een lezing of speedconsult houden en zorgbedrijven zich één of meerdere dagen presenteren. Eén loket waar vrouwen terecht kunnen voor medische vragen. Doe je mee? Bel ons! 085-0408063 

Mediapartners

Zus Online werkt nauw samen met een groot aantal mediapartners met een potentieel bereik van 5 miljoen bezoekers per maand. In een aantal tijdschriften en op een aantal vrouwen en gezondheid sites heeft Zus & Zorg een vaste rubriek waar de kennis, van de bij Zus Online aangesloten zorgverleners, wordt gepubliceerd. 

Online campagnes

Samen met onze mediapartners verzorgen wij online campagnes met medische content in tekst, animatie, film of
in de vorm van een webinar. Meer informatie? Neem contact met ons op. info@zusenzorg.nl 

Events op maat

Een symposium voor professionals, een evenement voor medewerkers en/of externe relaties. Wij bedenken en verzorgen evenementen op maat . Zowel het inhoudelijke programma als de productie van het evenement in al haar facetten.

G.O.W.! Life

GOW Life is een regionaal evenementen concept over gezond leven dat wij in samenwerking met Gemeenten en
regionale zorgbedrijven uitrollen naar alle Gemeenten in Nederland. Doe je mee?

Contact

Copyright ©2017 Zus & Zorg Powered by FiloLabs